Onko viikonlopun ruuat jo mietittynä?
Tässä olisi erittäin maukas resepti, yksi lempireseptimme :).
Uuniperunat & savulohi-katkarapukastike
6-8 Rosamunda-perunaa
suolaa
300g kylmäsavustettua lohifilettä
180g katkarapuja
2 prk smetanaa (120g/prk)
1 kermaviili (200g)
tuoretta tilliä reilusti
ripaus valkopippuria
Pese perunat ja tee haarukalla niihin reikiä. Laita folion sisään ja ripottele suolaa päälle, paista 200 asteessa 1-1,5h perunan koosta riippuen.
(Kuvien isot perunat vaativat 1,5h)
Tee sillä välin kun perunat ovat uunissa kastike jääkaappiin makustumaan.
Sulata ravut. Leikkaa lohifileet pieniksi. Sekoita lohi, ravut, kermaviili ja smetana keskenään ja leikkaa reilusti tuoretta tilliä sekaan. Lopuksi laita ripaus valkopippuria. Laita jääkaappiin siksi aikaa kun perunat kypsyvät.
Bon appetit :)
Ihanaa viikonloppua!
Tiinamaria
Style by Tiinamaria Facebookissa ja nyt myös Instassa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti